Compleet pakket voor

Inbraakpreventie

hero-inbraak-preventie-arrow.svg

Inbraak voorkomen

Waarom
Inbraakpreventie?

De kans op woning- en bedrijfsinbraak neemt al jaren af. Maar laat u niet misleiden door de afname in het aantal inbraken. Die daling is vooral te danken aan de toegenomen aandacht voor inbraakpreventie bij zowel particulieren als bedrijven. Zonder preventieve maatregelen loopt u juist een groter risico op inbraak.

De gevolgen van een inbraak of inbraakpoging kunnen behoorlijk zijn. Denk niet alleen aan materiële schade, maar ook aan de emotionele impact die een inbraak heeft. Bij bedrijven is er daarbovenop vaak ook nog sprake van gevolgschade, doordat medewerkers hun werk niet kunnen doen of leveringen vertraging oplopen door ontvreemde voorraad. Voor die schade bent u vaak niet verzekerd of betaalt u een torenhoge verzekeringspremie.

Afbeeldingen van camera's en andere beveiligingssystemen

Alarmsysteem &
Beveiligings­camera‚Äôs

De kans op inbraak kunt u aanzienlijk verkleinen met goede verlichting en goed hang- en sluitwerk. Maar inbraakwerende raam- en deursloten alleen zijn niet voldoende om het risico op inbraak te minimaliseren. Zowel gelegenheidsdieven als doorgewinterde inbrekers worden al snel afgeschrikt door de aanwezigheid van een alarmsysteem en camerabewaking. Heeft u een kostbare inventaris of inboedel? Dan is de aanwezigheid van een alarmsysteem vaak een eis van uw verzekeraar.

Een alarminstallatie en beveiligingscamera’s werken niet alleen preventief. Een alarmsysteem verkort de tijd die een inbreker heeft om zijn slag te slaan, terwijl camera’s kunnen helpen bij het identificeren en vervolgen van de dader(s).

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan particuliere en zakelijke beveiligingsoplossingen. Zowel bedrade als draadloze alarmsystemen en camera’s. Naar wens met alarmopvolging door derden. Samen met u gaan we op zoek naar de oplossing die het beste bij uw situatie en wensen aansluit.