Compleet pakket voor

Risicopreventie

hero-risico-preventie-arrow.svg

Minimaliseren veiligheidsrisico’s

Waarom
Risicopreventie?

Perfect Preventie helpt u bij het minimaliseren van de meest voorkomende (veiligheids)risico’s binnen uw organisatie. Er komt heel wat kijken bij het organiseren van bedrijfsveiligheid. Vanuit wet- en regelgeving worden eisen gesteld aan hoe uw organisatie met bedrijfsveiligheid omgaat.

Cursusaanbod

Ontdek onze uitgebreide cursusaanbod en vergroot de veiligheid binnen jouw organisatie. Leer levensreddende vaardigheden met onze BHV cursus, word beheerder van brandmeldinstallaties met onze BBMI/OAI training, en leer effectief handelen bij beginnende branden met onze praktische blusinstructies.

Cursus beheerder brandmeldinstallatie

Volg onze beheerdersopleiding en leer alle taken en verantwoordelijkheden van een BBMI, zodat je de maandelijkse beheerderstaken voor de brandmeldinstallatie in jouw organisatie zelf kunt uitvoeren.

Meer informatie

Cursus BHV

Leer bij Perfect Preventie de juiste hulp te verlenen bij calamiteiten, zoals beginnende brandjes, ontruiming, of noodhulp bij ongevallen, en behaal je BHV certificaat.

Meer informatie

Cursus blusinstructies

Met onze cursus blusinstructies, worden jouw medewerkers tijdens een korte en praktische opleiding klaargestoomd om bij een beginnende brand op een correcte manier in te grijpen.

Meer informatie

Cursus EHBO

Leer op verantwoorde wijze om eerste hulp te verlenen bij ongevallen of acute noodgevallen en vertrouwd te raken met de richtlijnen van Het Oranje Kruis en het Rode Kruis.

Meer informatie

Naleving van brandveiligheidswetgeving

Het beheren van ontruimingsplattegronden begint met de geldende brandveiligheidswetgeving in uw regio. Deze wetgeving verschilt per land, regio en zelfs per type gebouw. Ontruimingsplattegronden moeten nauwkeurige en duidelijke informatie bevatten. Ze moeten de lay-out van het gebouw weergeven plus belangrijke elementen zoals nooduitgangen, brandblussers, brandalarmsystemen, noodverlichting en verzamelplaatsen.

Up to date en zichtbaar

Perfect Preventie zorgt ervoor dat de plattegronden actueel zijn en eventuele veranderingen in de infrastructuur van het gebouw weerspiegelen. Ontruimingsplattegronden moeten op strategische locaties worden geplaatst waar ze goed zichtbaar zijn voor iedereen die het gebouw binnenkomt. Perfect Preventie draagt er zorg voor dat mensen snel toegang hebben tot de plattegronden en ze kunnen raadplegen wanneer dat nodig is.

Ontruimingsplattegronden moeten begrijpelijk zijn voor een breed publiek, inclusief mensen die mogelijk niet bekend zijn met het gebouw of de layout. Ten slotte: zorg ervoor dat personeel en bewoners getraind zijn in het gebruik van de plattegronden en zich bewust zijn van de noodprocedures. Regelmatige oefeningen en trainingssessies kunnen de effectiviteit van het evacuatieproces vergroten.

Wat bieden wij?

  • Opstellen en plaatsen van ontruimingsplattegronden
  • Beheer en actualisatie van ontruimingsplattegronden
  • Trainingen en oefeningen voor ontruimingen
  • Gecertificeerd installatie- en onderhoudsbedrijf

Contact

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of zit u met een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer +31 (0)45 8200 240 of mail naar info@perfect-preventie.nl

Veiligheidsgebieden

Onze veiligheidskundigen kunnen u adviseren en ondersteunen op het gebied van: