Beveiliging elektrisch laadstation met AF-X Fireblocker!

maandag 4 juli 2022
Regelgeving
PER_FB Fireblocker-1.jpg

Snel, eenvoudig en effectief. Perfect Preventie helpt ontwerpers en leveranciers van elektrische laadstations de stroomtoevoer te beveiligen tegen brand. Dat kan perfect met behulp van de AF-X Fireblocker. Een milieuvriendelijke, maatschappelijk verantwoord en Nederlands geproduceerd brandblussysteem dat gebruik maakt van Aerosol technologie. Hierbij wordt een droge blusstof omgezet in een wolk van nano-deeltjes. Deze deeltjes blokkeren de brandreactie onmiddellijk op moleculair niveau. Hiervoor is maar heel weinig blusstof nodig. Het vuur stopt direct en vervolgschade wordt voorkomen. 

De AF-X Fireblocker n-BM is een unit welke elektrisch wordt geactiveerd en is uitermate geschikt voor het beveiligen van ruimtes zoals: computerruimten, technische ruimten, opslagruimten, archief, data centers, grote motorcompartimenten van schepen.

Het beveiligen van een 20ft container kan al met één AF-X Fireblocker BM (brandklasse A). Eén BM kan +- 45 m3 beschermen. Deze AF-X Fireblocker is gecombineerd met twee rookmelders en een combinatie van flits & sirene. De blussing wordt direct gestart bij activering van de twee rookmelders.

Wenst u meer informatie over de AF-X Fireblocker, neem dan contact met ons op.