Cursussen Blusinstructies en BBMI

maandag 21 augustus 2023
General
PER-Beheerder-Brandmeldinstallatie.jpg

Cursussen Blusinstructies en BBMI

Om ervoor te zorgen dat gebouwen adequaat zijn uitgerust om brandincidenten te voorkomen en te bestrijden, zijn de cursus Blusinstructies en de cursus Beheerder Brandmeldinstallatie onmisbaar. Deze trainingen bieden waardevolle kennis en praktische vaardigheden die essentieel zijn voor het handhaven van een veilige omgeving en het effectief reageren op brandnoodsituaties.

Brandbestrijding en veiligheid

De cursus Blusinstructies richt zich op het aanleren van de basisprincipes van brandbestrijding en het gebruik van blusmiddelen. Ook de werking, effectiviteit en toepassing van de diverse blusmiddelen wordt toegelicht. Deze training is gericht op medewerkers binnen een organisatie, beveiligingspersoneel en iedereen die verantwoordelijkheid draagt voor de veiligheid van anderen. 

Enkele belangrijke onderwerpen die in de cursus aan bod komen, zijn:

  • Beginnende brand inschatten en blussen
  • Praktijkervaring en alarmering hulpdiensten
  • Realistische blusoefening

Cursus Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI)

Door deze trainingen te volgen, kunnen deelnemers essentiële kennis en vaardigheden verwerven om brandincidenten te voorkomen, te beheren en erop te reageren. De cursus Beheerder Brandmeldinstallatie richt zich daarbij op het begrip, de installatie, het onderhoud en het effectieve beheer van brandmeldsystemen in gebouwen. Dit is vooral relevant voor gebouwbeheerders, technisch personeel en veiligheidsfunctionarissen.

Enkele onderwerpen die in deze cursus worden behandeld, zijn:

  • Wet- en regelgeving
  • Werking van brandmeldsystemen
  • Noodrespons en samenwerking

Contact

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of zit u met een vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer +31 (0)45 8200 240 of mail naar info@perfect-preventie.nl