Aanmelden nieuwe opleiding preventiemedewerker

donderdag 20 juni 2024
General
perfectcursus.jpg

Perfect Preventie start nieuwe opleiding tot preventiemedewerker

Perfect Preventie start op 30 oktober 2024 met de opleiding tot preventiemedewerker. Het betreft een nieuwe allround opleiding die zeer compleet is en specifiek gericht is op medewerkers die de Arbo- en preventietaken binnen een organisatie uitvoeren. De opleiding is zo vormgegeven dat aan de richtlijnen en eindtermen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) wordt voldaan.

Wat houdt de opleiding in?

Wat komt zoal voorbij? Arbowetgeving, inventarisatie van risico’s, dagelijkse veiligheid op de werkvloer en daarnaast ook het geven van voorlichting en instructie aan andere medewerkers worden behandeld. Afgerond wordt de opleiding met een praktijkexamen en een theorie-examen met meerkeuzevragen. Hiervoor kan geoefend worden middels het lesboek van het NIBHV.

Meer info en/of meteen boeken

De opleiding wordt gegeven in ons eigen kenniscentrum, fijn dichtbij dus. Wil je meer weten of je direct aanmelden? We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je aanmelding te regelen. Bel met +31 (0)45 8200 240 of mail naar info@perfect-preventie.nl