Perfect Preventie steunt Alpe d’HuZes

dinsdag 24 oktober 2023
General
PER_FB_Okt-1.jpg

Team Perfect Preventie steunt Alpe d’HuZes

Als sociaal betrokken bedrijf leeft Perfect Preventie mee met onze medemens. Daarom doen wij als team Perfect-Preventie mee aan Alpe d’HuZes, omdat wij geloven dat wij samen kanker de wereld uit kunnen helpen. Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die ontstaat bij mensen met kanker om te zetten in kracht.

Wat houdt Alpe d’HuZes in?

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Onder het motto “opgeven is geen optie” beklimmen op één dag 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal 6 keer de Alpe d’Huez, Perfect Preventie steunt dit motto, jullie ook?

Hoe kan ik steunen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de teamleden van Perfect Preventie te ondersteunen. Zo bestaat de mogelijkheid om shirtsponsor te zijn. Heb jij hierin interesse? Neem contact met ons op via info@perfect-preventie.nl. Wil je direct een bijdrage doen, dan kan dat via deze link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamPerfectPreventie

Willen jullie ons steunen? Wij zouden dit enorm waarderen!