Veilig werken op hoogte

dinsdag 24 oktober 2023
General
PER_FB_Okt-2.jpg

Perfect Preventie werkt veilig op hoogte!

Werken op hoogte brengt unieke uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Het is van het grootste belang om deze taken uit te voeren met de hoogste veiligheidsnormen in gedachten. Werkzaamheden op hoogte mogen alleen worden uitgevoerd vanaf een veilige en ergonomisch verantwoorde steiger, stelling, bordes of werkvloer. Door theorie- en praktijktraining te volgen wordt veiligheid op de werkplek vergroot. Bij Perfect Preventie zorgen we er dan ook voor dat onze medewerkers deze specifieke deskundigheid hebben bij het bedienen van hoogwerkers.

Waarom een cursus?

Deze cursus biedt waardevolle kennis en training voor iedereen die betrokken is bij het bedienen van hoogwerkers. Of je nu een ervaren professional bent of net begint, deze cursus is ontworpen om je vaardigheden aan te scherpen en je bewust te maken van alle belangrijke aspecten van veilig werken op hoogte. De veiligheid van jou en je collega's staat immers voorop. Deze cursus leert je de juiste procedures en best practices om ongelukken en gevaren te minimaliseren.

Wat leer je tijdens de cursus?

·       Veiligheidsprocedures voor het werken met hoogwerkers.

·       Risico's identificeren en beheren.

·       Het correct bedienen en besturen van hoogwerkers.

·       Noodsituaties en reddingsprocedures.

·       Belangrijke ARBO-richtlijnen en RI&E-voorschriften.

Opleiding afgerond

De medewerkers van Perfect Preventie hebben onlangs met succes de opleiding veilig werken met een hoogwerker afgerond. Proficiat mannen, bedankt voor jullie inzet!