Verbouwing Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie

maandag 7 november 2022
General
PER_FB Template-VanderValk.jpg

Theaterhotel De Oranjerie is een begrip in de regio. Sinds 1995 is het theater onderdeel van het Van der Valk-concern, die het theater uitbreidde met een hotel, vergaderzalen en Grand Café Cerise.

De verbouwing wordt de komende 2 jaar in fases uitgevoerd. In de eerste fase wordt het theater grondig aangepakt, waarbij de akoestiek en het interieur van de theaterzaal en de foyers zal worden geoptimaliseerd en vernieuwd. Daarnaast wordt de gehele theatertechniek vervangen alsook de klimaatbeheersing en de veiligheidssystemen van theater en hotel. Bij dit project is een goede samenwerking noodzakelijk en gewenst. Niet enkel in de uitvoering, maar ook op service- en adviesniveau. Perfect Preventie is verantwoordelijk voor de brandmeldcentrale en ontruimingsinstallatie van het theater, het verbouwde hotel én de uitbreiding in het voormalig KPN gebouw.

Er is gekozen voor een aanpasbare, toekomstbestendige installatie van Bosch. Een eenvoudige keuze gezien de gegarandeerde betrouwbaarheid en kwaliteit van dit merk. Het systeem maakt real-time monitoring op afstand mogelijk, zodat veiligheidsmanagers snel kunnen reageren op de eerste tekenen van een calamiteit of brand. Wilt u de verbouwing live volgen? De werkzaamheden zijn reeds gestart en zijn te bekijken op: https://www.theaterhotelroermond.nl/verbouwing.