Over het bedrijf

Perfect Preventie

hero-perfect-preventie-arrow.svg

Het bedrijf

Over Perfect Preventie

Brand, inbraak, bedrijfsongevallen: dagelijks staat uw organisatie bloot aan diverse veiligheidsrisico’s. Zoals onze naam al zegt, richt Perfect Preventie zich enerzijds op het voorkómen van brand, inbraak en andere incidenten, en anderzijds op het zoveel mogelijk beperken van de gevolgen hiervan.

Wij leveren een totaalpakket aan diensten en producten op het gebied van bedrijfsveiligheid. Zo helpen we u bij het in kaart brengen van de specifieke veiligheidsrisico’s binnen uw organisatie en voorzien we u ook graag van de oplossingen die nodig zijn om de geconstateerde risico’s aan te pakken. Hiermee wordt uw veiligheid is onze zorg!

Opdrachtgevers en werkterrein

Wij werken voor een groeiend aantal van meer dan 400 opdrachtgevers. Van kleine zelfstandigen en het mkb tot grote organisaties binnen het onderwijs, de industrie, overheid en zorg. Met onze oplossingen op het gebied van inbraakpreventie richten wij ons tevens op de particuliere markt. De meeste van onze opdrachtgevers bevinden zich in Limburg, maar we werken steeds vaker voor klanten buiten de provincie.

Directeur - Eigenaren

Perfect Preventie is in 2014 opgericht door Roy Rienties, eigenaar en directeur. Hub Janssen werd in 2017 mede-eigenaar en is tegenwoordig ook directeur. Opgeteld beschikken Roy en Hub over bijna 35 jaar ervaring in de brandpreventie. 

Certificaten en erkenningen

Wij beschikken vanzelfsprekend over alle benodigde certificaten om ons werk goed – of beter: perfect – en conform de laatste wet- en regelgeving uit te voeren.

Onze certificeringen en erkenningen:

  • ISO 9001 – Dé internationale norm voor kwaliteitsmanagement.
  • CIBV-certificaat – Dé certificatie-instelling voor brandbeveiliging en security.
  • VEB – Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven.
  • VCA* – VCA staat voor het aantoonbaar werken met aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.
  • Federatie Veilig Nederland – Landelijke brancheorganisatie voor bedrijven in de technische (brand)veiligheid.